OM TÄVLINGEN

Vi tycker att sommaren är den bästa tiden på hela året! Nu är vi snart där och det vill vi självklart fira. Men anledning av stundande blomsterprakt, solbrända ben och ljumma kvällar bjuder vi på tävling. Det blir en tävling i veckan under hela maj med chanser till grymma priser.  

Allt du behöver göra för att tävla är att följa oss på Instagram och Facebook, att du hänger med på när det är dags för tävlingarna. I potten ligger en mängd fina priser, bland annat en lådcykel från Svensson bikes! Du har alltså chans att vinna riktigt, riktigt fina priser.

Reglerna för varje tävling kommer variera lite från vecka till vecka. Men vi lovar att det kommer bli riktigt spännande! Och det bästa är att även om du vinner en vecka, kan du fortfarande delta i alla de andra tävlingarna! 

Bland de fantastiska priserna har vi slängt in vår stjärna, Svensson Bike The Box. Alltså vår populära lådcykel! Helt fantastiskt tycker vi. Och som om det inte vore nog finns det ännu fler roliga priser att vinna under hela maj. 

Läs mer om vinsterna längre ner på sidan!

INSTAGRAM INSTAGRAM FACEBOOK FACEBOOK

Tävla med Svensson!

Följ

Gilla

Tagga

Dela

VINN!

 

Tävlingsregler

Läs noga igenom våra tävlingsregler innan du deltar!