svensson bikes

På Svensson Bikes säljer vi lådcyklar online till förmånliga priser.


Våra lådcyklar är en budgetvariant, utan att tumma på kvalitet. Vi är måna om att du som kund alltid känner dig nöjd när du köper din lådcykel från oss.

Svensson bikes S

Varför ska du välja Svensson Bikes?

Våra cyklar säljs online, utan onödiga mellanhänder. När du köper din lådcykel hos oss har du möjlighet att köpa din lådcykel till ett riktigt bra pris.

En av fördelarna med att köpa din lådcykel online, är att vi slipper lägga på extra kostnader eftersom din cykel inte passerar genom flera olika företag. Vi erbjuder lådcyklar till Sveriges bästa priser tack vare att de kommer raka vägen från fabriken till dig!

När du köper en cykel online hos oss erbjuder vi snabba leveranser. Oftast skickar vi din cykel redan samma dag som du beställer den eller inom två arbetsdagar.

Alla delar av en Svensson Bike är helt nya. Det är särskilt viktigt gällande batteriet, eftersom batterier är en färskvara. Då vi använder välkända standarddelar till de vanligaste förslitningsdelarna på din cykel, såsom växlar, bromsar, kedjor och däck, kan de flesta cykelreparatörer hjälpa till med service av din cykel. Våra standarddelar kommer från pålitliga varumärken som till exempel Shimano, Promax, Kenda och Tektro. 

Som kund hos Svensson Bikes har du dessutom ett års garanti på din nya cykel!.

Köp din Svensson Bike här

Följ Svensson Bikes på sociala medier: